miercuri, 22 octombrie 2014

Servicii Antreprenoriat

Antreprenoriat general constructii civile

    In calitate de Antreprenor general ne asumam raspunderea fata de beneficiar pentru executarea de  lucrari de constructii case,vile la cheie, avand grad de complexitate ridicat, in baza contractului de antrepriza convenit cu acesta, in termenele de executie agreate.
    Evolutia pietei constructiilor in Romania, prin aparitia firmelor cu capital si management strain, a condus la perfectionarea continua a metodelor de management. Reusim sa fim tot timpul in pas cu adordarile internationale privind managementul proiectelor si portofoliilor de proiecte, cautand permanent abordari care sa asigure realizarea de proiecte de succes. 
    Modul de organizare interna a companiei ne permite sa abordam fiecare proiect intr-o maniera specifica, cu personal inalt calificat in aplicarea metodelor de management de proiect si de asemenea, sa asiguram prin organizatia permanenta suportul necesar in cadrul proceselor din viata unui proiect, de la proiectarea constructiilor, la executie si urmarire in perioada de garantie.
    In rolul  de Antreprenor general, garantam beneficiarului cele mai bune rezultate tehnico-economice, prin coordonarea si controlul tuturor colaboratorilor, indiferent de specialitate.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu